Inschrijving Zorgmanager van het Jaar van start

Zorgvisie organiseert voor de twintigste keer de verkiezing van de Zorgmanager van het Jaar. Kandidaten kunnen de komende maanden worden voorgedragen door medewerkers van zorgorganisaties of de kandidaten melden zichzelf aan.
Rouvoet-overhandigt-trofee-aan-Kuipers450.jpg
Juryvoorzitter André Rouvoet overhandigt Ernst Kuipers de trofee die hoort bij de titel Zorgmanager van het Jaar. - Foto: Fotoburo Dijkstra/Joep van der Pal

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Dit voorjaar is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Ernst Kuipers van Erasmus MC. Hij heeft de prijs ontvangen omdat hij het ziekenhuis in Rotterdam naar een nieuwe fase heeft geleid met een rustige en directe managementstijl. De bedrijfsvoering is sterk verbeterd, de interne organisatie is hervormd en de relatie met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders in de regio is aangehaald door convenanten, netwerken en samenwerkingsverbanden.

Voorgangers Zorgmanager van het Jaar
De afgelopen jaren is de prijs gewonnen door zorgmanagers uit verschillende sectoren.

1
148

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.