Inschrijving Zorgmanager van het Jaar van start

Zorgvisie organiseert voor de twintigste keer de verkiezing van de Zorgmanager van het Jaar. Kandidaten kunnen de komende maanden worden voorgedragen door medewerkers van zorgorganisaties of de kandidaten melden zichzelf aan.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Rouvoet-overhandigt-trofee-aan-Kuipers450.jpg
Juryvoorzitter André Rouvoet overhandigt Ernst Kuipers de trofee die hoort bij de titel Zorgmanager van het Jaar. - Foto: Fotoburo Dijkstra/Joep van der Pal

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Dit voorjaar is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Ernst Kuipers van Erasmus MC. Hij heeft de prijs ontvangen omdat hij het ziekenhuis in Rotterdam naar een nieuwe fase heeft geleid met een rustige en directe managementstijl. De bedrijfsvoering is sterk verbeterd, de interne organisatie is hervormd en de relatie met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders in de regio is aangehaald door convenanten, netwerken en samenwerkingsverbanden.

Voorgangers Zorgmanager van het Jaar
De afgelopen jaren is de prijs gewonnen door zorgmanagers uit verschillende sectoren.

1
180

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

  1. Wat triest dat er voor dit soort onzin geld aan uit gegeven wordt die beter gebruikt kan worden. Van elke werknemer kan verwacht worden dat hij/zij voor het werk betaald wordt en naar vermogen goed werk levert. Voor de overigen die niet winnen is dit de kwalificatie dat ze slecht gepresteerd hebben. Snel afschaffen dit soort verkiezingen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.