Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Zorgvernieuwingsprijs geopend

Inzenders met een vernieuwend idee voor mantelzorg of vrijwilligerszorg kunnen 75.000 euro winnen met de Nationale Zorgvernieuwingsprijs van ZonMw en het VSBfonds. Ideeën kunnen voor 22 april ingestuurd worden.
Inschrijving Zorgvernieuwingsprijs geopend

De winnaar krijgt 75.000 euro om zijn idee uit te voeren. Bovendien krijgen alle kanshebbers hulp om hun idee uit te werken en gefinancierd te krijgen.

Ontlasten

De Nationale Zorgvernieuwingsprijs schrijft: ‘Elk idee is welkom, zolang het maar vernieuwend is en mensen (beter) in staat stelt om zorg te dragen voor elkaar. Bijvoorbeeld nieuwe manieren om mantelzorgers te ontlasten. Oplossingen die de combinatie van werk en zorg beter mogelijk maken. En manieren om in de buurt meer helpende handen te vinden.’

Kansen

Elke twee jaar organiseren ZonMw en VSBfonds de Nationale Zorgvernieuwingsprijs. De prijs is bedoeld om goede ideeën voor betere zorg en welzijn een kans te bieden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.