Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacobine Geel opent GGZ Well-Being Award 2014

Bestuursvoorzitter Jacobine Geel van GGZ-Nederland opent 25 september het congres GGZ Well-Being Award 2014. De prijs staat dit jaar in het teken van ambulantisering. Negen GGZ-instellingen maken kans op deze award.
Jacobine Geel opent GGZ Well-Being Award 2014
Foto: ANP Kippa Freek van Asperen

Op 25 september presenteren negen instellingen projecten die op innovatieve wijze aandacht besteden aan het welzijn van de cliënt en in het teken staan van duurzaam ambulantiseren. Ambulantiseren is een thema dat hoog op de agenda’s van GGZ-instellingen staat. Niet alleen de instellingen presenteren hun projecten, ook de politiek en experts uit de GGZ-branche (de zorg, de verpleging en de facilitaire dienstverlening) lichten hun ideeën over duurzame ambulantisering toe.

Reinier van Arkel

Het congres vindt plaats bij de Reinier van Arkel Groep (winnaar vorige editie) en heeft als doel kennis te delen en elkaar te inspireren. Jacobine Geel van GGZ-Nederland opent het congres. Diverse sprekers gaan ieder vanuit hun eigen expertise in op het thema ambulantiseren. Lentis, MoleMann Tielens, De Jutters, Yulius, GGNet, Emergis, Reinier van Arkel Groep en GGzE hebben bijzondere voorbeeldprojecten aangeleverd. Deze instellingen komen in aanmerking voor de Well-Being Award en laten aan de hand van hun projecten zien hoe zij omgaan met duurzaam ambulantiseren en daarbij in het bijzonder het welzijn van de cliënt centraal zetten. Tijdens het congres wordt het project dat het beste scoort op kwaliteit van een samenhangend integraal zorg- en ondersteuningsaanbod beloond met een award.

Initiatief

De Well-Being Award is een initiatief van Alexander Snijdewind en Joost Dirken. Na het overlijden van Joost Dirken heeft Carel Wielinga van Hospitality Consultants de organisatie van de Well-Being Award samen met Alexander Snijdewind op zich genomen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.