Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Helmond algemeen directeur FWG

Mark van Dorresteijn
Jan Helmond is per 1 januari 2012 benoemd tot algemeen directeur van FunctieWaardering Gezondheidszorg (FWG).
Jan Helmond algemeen directeur FWG

Helmond, sinds 2005 werkzaam bij FWG, gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de organisatie tot professionele dienstverlener op het gebied van functiewaardering en strategisch HR-advies in de zorg. Hij volgt Karel Nugteren op, die bij FWG betrokken blijft als directeur Systeemontwikkeling.

Ervaring

De nieuwe directeur vervulde de functies van senior adviseur, commercieel manager en later commercieel directeur bij FWG. Als adviseur heeft hij veranderingstrajecten begeleid bij grote zorgorganisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast bracht hij FWG Advies, de tak van FWG die HR-advisering aan zorgorganisaties verzorgt, op een hoger plan. In het verleden vervulde Helmond advies- en managementfuncties in de zorg en zakelijke dienstverlening.

Vennoten

De vennoten van FWG, bestaande uit brancheorganisaties ActiZ, GGZ Nederland, NVZ Vereniging van Ziekenhuizen en VGN hebben hun vertrouwen uitgesproken dat hij de organisatie toekomst-bestendig en vernieuwend zal besturen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.