Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

JBZ leent zes miljoen voor parkeergarage

Mark van Dorresteijn
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis moet zes miljoen euro lenen voor de bouw van een nieuwe parkeergarage. “De onderhandelingen over die lening lopen op dit moment nog”, laat een woordvoerder weten.
JBZ leent zes miljoen voor parkeergarage

De nieuwe garage heeft 650 parkeerplaatsen. Daarnaast wordt er in een gebied naast het ziekenhuis, Middengebied Willemspoort, een extra parkeerterrein met 350 plekken aangelegd. “Hiermee kunnen we alle bezoekers opvangen, ook tijdens de piekuren. De parkeerplekken bij Willemspoort worden na verloop van tijd vervangen door een ondergrondse parkeergarage. Deze ondergrondse garage maakt deel uit van een zorgpark met verschillende winkels en bedrijven dat wordt gebouwd in het gebied.”

Kunstproject

“Op dit moment zijn we nog druk aan het bouwen. Het is een vrij groot object en parkeergarages zijn niet echt mooi te noemen. Daarom zijn we nu aan het kijken of we met een kunstproject de garage toch een mooie uitstraling kunnen geven. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Medisch Spectrum biedt bezoekers parkeerservice

Medisch specialisten raken parkeerplaats kwijt

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.