Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jean-Paul Essers is nieuwe president European Platform for Rehabilitation

Sarah Berends
Jean-Paul Essers is per 25 juni 2014 benoemd tot president van het European Platform for Rehabilitation (EPR). Hij is voorzitter van de raad van bestuur van Adelante.
Jean-Paul Essers is nieuwe president European Platform for Rehabilitation

De benoeming van Essers tot president van het EPR is een nevenfunctie.

EPR

Het EPR is een netwerk van Europese aanbieders van revalidatiediensten voor mensen met een beperking. Het platform heeft een secretariaat in Brussel en is door de Europese Commissie erkend als Europees netwerk en daarmee gesprekspartner voor de commissie.

Revalidatiecentra

EPR lidorganisaties zijn revalidatiecentra in de verschillende Europese landen en staan ​​voor dienstverlening op het gebied van beroepsonderwijs en opleiding, reïntegratie, medische revalidatie en sociale zorg. De duizenden professionals die actief zijn binnen het EPR-ledenbestand vertegenwoordigen in heel Europa een breed scala aan expertise in de revalidatiesector.

Adelante

Adelante is een zorggroep met revalidatie, audiologie en communicatie, speciaal onderwijs en arbeidsreïntegratie als kernactiviteiten. Adelante heeft locaties in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen en Venlo-Blerick. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van ziekenhuizen en in ambulante begeleiding van onder andere scholen.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.