Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jeroen Kreuger wordt bestuursvoorzitter Westfriesgasthuis

Mark van Dorresteijn
Jeroen Kreuger is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Westfriesgasthuis in Hoorn. Hij volgt per 1 januari 2011 interim-manager Fred Plukker op.
Jeroen Kreuger wordt bestuursvoorzitter Westfriesgasthuis

Kreuger is momenteel projectdirecteur bij het UMC St Radboud in Nijmegen. In deze functie heeft hij geholpen met het invoeren van een nieuw besturings- en organisatiemodel. Ook heeft hij de overgang van de kinderhartchirurgie naar het UMC Utrecht gerealiseerd. Verder heeft hij de samenwerking met het Universitair Centrum voor Chronische Ziekten Dekkerswald vormgegeven.

Ervaring

Kreuger studeerde bedrijfssociologie en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij begon zijn carrière als verpleegkundige in een psychiatrisch ziekenhuis. Vervolgens werkte hij als adviseur in het Erasmus MC Rotterdam, als manager bedrijfsvoering in het UMC Groningen en vanaf 2005 als clusterbestuurder in het UMC St Radboud.

Raad van bestuur

Jeroen Kreuger zal samen met Hugo Keuzenkamp de raad van bestuur van het Westfriesgasthuis vormen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.