Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Buwalda in toezicht Vilans

Jolanda Buwaldastart is per 1 januari 2016 gestart als nieuw lid raad van toezicht van Vilans. Ze richt zich op het aandachtsgebied ‘inhoud van de langdurende zorg’. Ze vult hiermee de vacature die eerder was ontstaan door het vertrek van Jopie Nooren.
buwaldajolanda400.jpg

‘Volgens mij moeten de veranderingen in de langdurende zorg leiden tot concrete verbeteringen voor cliënten. Zowel op locaties als bij mensen thuis. Vilans is een unieke organisatie die hierin op het snijvlak van praktijk en theorie een aansprekend programma biedt voor professionals en organisaties. In mijn toezichthoudende rol kijk ik ernaar uit hier verder vorm aan te geven.’

Omring
Jolanda Buwalda (1961) is sinds 1 augustus 2014 lid raad van bestuur van Omring, een zorgorganisatie in Noord-Holland Noord voor Verzorging & Verpleging, Revalidatie, Behandeling en Eerstelijnszorg. Ze heeft de laatste 22 jaar in Amsterdam als directeur en bestuurder gewerkt bij diverse organisaties, zoals Querido HVO, Bureau Jeugdzorg, Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra en de Gemeente Amsterdam.

Elmer Mulder
De raad van toezicht van Vilans houdt toezicht op de realisatie van de doelen van Vilans. De leden bewaken met kunde het maatschappelijk belang van Vilans. Met de komst van Jolanda Buwalda telt de raad van toezicht van Vilans per 1 januari 2016 zeven leden. Elmer Mulder, voorzitter raad van toezicht Vilans, noemt Jolanda Buwalda ‘Een verbinder pur sang met een heldere visie op de inhoud van de langdurende zorg. Vilans heeft met haar een krachtig en overtuigend lid voor onze raad in huis gehaald.’.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.