Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolenta Rauch is bestuurder SZR

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Jolenta Rauch is benoemd tot directeur-bestuurder van Stichting Zorgcentra Rivierenland.
Rauch.Jolenta.SZR.jpg
Foto: SZR

Rauch volgt Frits van Es op, die in september 2015 met pensioen is gegaan.

Bestuur
Na zijn vertrek heeft de organisatie besloten over te gaan van een eenhoofdige – naar een tweehoofdige directie met een eindverantwoordelijk directeur-bestuurder die zich richt op de zorg en algemene zaken en een directeur die zich richt op aspecten die te maken hebben met de bedrijfsvoering. Nu de directeur- bestuurder is gevonden, gaat de werving voor een directeur bedrijfsvoering binnenkort van start.

Zorg
Jolenta Rauch was sinds november 2014 directeur zorg bij SZR. Zij heeft volgens de raad van toezicht bewezen prima in het profiel van directeur-bestuurder te passen. 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.