Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jos de Beer vertrekt bij GGZ Nederland

Mark van Dorresteijn
Directeur Jos de Beer van GGZ Nederland verlaat de brancheorganisatie voor de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg. De Beer herstart per 1 januari 2011 zijn adviespraktijk in de zorg. Dat meldt Skipr vandaag.
Jos de Beer vertrekt bij GGZ Nederland

“De reden voor mijn vertrek is heel eenvoudig”, zegt De Beer over zijn afscheid op de zorgwebsite. “Ik werk straks ruim acht jaar als directeur van GGZ Nederland, dat is een mooie periode. Dus denk ik al een tijdje na over een volgende stap.” Volgend jaar wil De Beer de draad oppakken als beleids- en bestuursadviseur en interim-manager in de zorg. De Beer zou ook graag de nieuwe minister van VWS wegwijs te maken in de sector. “Ik hoop op iemand met een gezond oog voor de ggz”, aldus De Beer.

Loopbaan De Beer

De Beer is sinds 2003 directeur van GGZ Nederland, brancheorganisatie voor geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Daarvoor was Jos de Beer zelfstandig adviseur en interim manager in de gezondheidszorg. In 2001/2002 was hij voorzitter van de Commissie terugdringing administratieve lasten zorgsector. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Jos de Beer wordt toezichthouder De Zorgboog

De Beer: ‘Nieuw kabinet moet met visie op ggz komen’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.