Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Julliette van Eerd in bestuur Mondriaan

De raad van toezicht van ggz-instelling Mondriaan heeft Julliette van Eerd benoemd in de functie van lid van de raad van bestuur van Mondriaan. Zij treedt met ingang van 1 september 2015 in dienst.
Julliette van Eerd in bestuur Mondriaan

Momenteel is Julliette werkzaam bij GGZ Breburg, Breda/Tilburg e.o. Zij is daar directeur bedrijfsvoering Volwassenenzorg. Julliette vervult twee nevenfuncties; als lid van de Raad van Toezicht bij Expertisecentrum Epilepsie Kempenhaeghe te Heeze en bij Ouderenzorgorganisatie Van Neynsel in Den Bosch. Daarbij heeft zij de onderwerpen kwaliteit van zorg en cliëntenbelangen als aandachtsgebied.

CV

Julliette is in 1968 geboren in Sint-Oedenrode. In 2004 rondde zij Cum Laude de studie Biomolecular Sciences af aan de Universiteit van Utrecht. Vanaf 1999 tot 2006 was zij werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum St. Radboud en verrichtte zij medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van radiodiagnostiek en -therapie van infectieziekten en kanker, waarbij zij haar promotie afrondde in 2005. Vervolgens is zij o.a. werkzaam geweest als Manager bedrijfsvoering Reumatologie bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen.

Kansen voor de toekomst

Julliette is zeer enthousiast over haar benoeming en vindt het een voorrecht om als bestuurder bij Mondriaan aan de slag te kunnen gaan. Zij kwalificeert Mondriaan als een mooie organisatie met een breed aanbod van zorg en behandeling, waarbij zij zowel onderwerpen ziet waarin Mondriaan uitblinkt en voorop loopt, en waar ook nog uitdagingen en kansen liggen voor de toekomst.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.