Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kaljouw, Jautze en Jongma vormen toezicht Brentano

De raad van toezicht van Brentano Amstelveen heeft drie nieuwe leden van de raad benoemd. Het gaat om George Jautze, Marian Kaljouw en Willem Jongma.
Kaljouw

George Jautze vervult de functie van vice-voorzitter om in het najaar van 2012 het voorzitterschap van Bob van de Velde over te nemen. Marian Kaljouw en Willem Jongma richten zich op respectievelijk op Zorg en Planning & Bouw. Het ontstaan van de desbetreffende vacatures houdt verband met het aflopen van statutaire zittingstermijnen.

George Jautze

George Jautze vervulde verscheidene leidinggevende functies bij ING op het gebied van Nederlands en internationaal vastgoed en was bestuurslid van diverse organisaties. Ook is hij lid van de raad van toezicht van Ipse de Bruggen en lid van de raad van advies van de WPM Groep. Hij is thans werkzaam als zelfstandig adviseur.

Marian Kaljouw

Marian Kaljouw is voorzitter van de vereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN). Ze maakt op 1 april de overstap naar de Sectie Zorgberoepen en Opleidingen, het nieuwe opleidingsorgaan van het College voor Zorgverzekeringen (CVZ). Daarnaast is zij directeur van de St. Antonius Academie.

Willem Jongma

Willem Jongma vervulde leidinggevende functies bij Woonzorg Nederland, SDB Consulting en Aegon. Verder was hij voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting Dennendal en bestuurslid van de Willem Arntz Stichting. Ook is hij voorzitter van het Fonds voor Bijzondere Activiteiten Stichting Reinaerde. Hij is thans werkzaam als zelfstandig adviseur. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld stockxchng)

Lees meer:

Marian Kaljouw naar het College voor Zorgverzekeringen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.