Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kiesbeter.nl krijgt commerciële concurrent KiesvoorjeZorg.nl

KiesvoorjeZorg.nl B.V. lanceert vandaag het naar eigen zeggen grootste onafhankelijk online vergelijkingsplatform voor de zorg. Met KiesvoorjeZorg.nl gaat het bedrijf voor een deel de concurrentie aan met Kiesbeter.nl, de zorgvergelijkingswebsite van de Rijksoverheid.
Kiesbeter.nl krijgt commerciële concurrent KiesvoorjeZorg.nl
Foto: ANP - Koen Suyk

Op het platform van KiesvoorjeZorg is het mogelijk om ouderenzorg en ziekenhuiszorg te zoeken en te vergelijken. In 2013 volgt de mogelijkheid om ook tandartsenzorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg, kinderopvang en geestelijke gezondheidszorg te zoeken en te vergelijken.

Betaald product
KiesvoorjeZorg.nl is een commercieel product en zal volgens de initiatiefnemers daarom continu moeten optimaliseren om de bezoeker te binden en te boeien. ‘Daar waar andere initiatieven wachten totdat de zorginstellingen zich inschrijven gaat KiesvoorjeZorg.nl veel pro-actiever te werk. Alle beschikbare basisinformatie die online te vinden is van een zorginstelling wordt gepubliceerd. Daarna kan een instelling aanpassingen doen binnen het eigen account. Uiteraard kunnen nieuwe zorginstellingen zichzelf ook aanmelden en gegevens achterlaten.’

Account
Het verdienmodel van de site is dat zorgaanbieders via hun eigen account op KiesvoorjeZorg.nl al hun basisinformatie plaatsen. Ook is er voldoende ruimte om informatie plaatsen waarmee zij zich kunnen onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten zoals, foto’s, waarde en missie, logo’s en een link naar de eigen website. Zorginstellingen kunnen via hun eigen account inzien hoe goed en hoe vaak hun pagina wordt bekeken.

Bezoekers
Op KiesvoorjeZorg.nl kan de bezoeker de verschillende zorginstellingen vergelijken op basis van de door de instellingen zelf opgegeven of gepubliceerde informatie. De bezoeker kan zo bijvoorbeeld ontdekken welke faciliteiten bij de ene zorginstelling worden aangeboden en bij de ander niet. Op basis van deze informatie helpt KiesvoorjeZorg.nl bij het maken van een keuze voor een bepaalde instelling.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.