Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

KPMG Plexus neemt Tibbe over

Annelies Vermeulen
Tibbe Company gaat per 1 januari 2012 haar werk voortzetten onder de vlag van KPMG Plexus. Arjan Ogink en Maaike Taconis van Tibbe Company gaan het advieswerk in de (jeugd-)ggz en jeugdzorg bij KPMG Plexus verder uitbouwen.
KPMG Plexus neemt Tibbe over

Tibbe Company begon in 2006 als adviesbureau dat zich specifiek richtte op de (jeugd-)ggz en jeugdzorg. Tibbe ondersteunt organisaties onder meer bij zorglogistieke vraagstukken, de introductie van (F)ACT en procesoptimalisaties.

Tibbe

Volgens Arjan Ogink, oprichter en directeur van Tibbe Company, was de aansluiting bij KPMG Plexus een logische stap. “Binnen KPMG Plexus is onze commitment nog meer waard voor klanten. Bovendien kunnen we de ervaringen uit andere sectoren erg goed gebruiken in de begeleiding van transities binnen de zorg.”

KPMG

“De uitgangspunten van Tibbe Company en KPMG Plexus komen sterk overeen en de ‘hands-on’ Tibbe-aanpak is een mooie versterking voor onze gezamenlijke klanten”, zegt Joost Kruytzer, KPMG-partner verantwoordelijk voor de ggz en jeugdzorg. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

KPMG Health samen met Plexus

Anna van Poucke versterkt zorgtak KPMG

KPMG levert digitale strategie Engelse gezondheidszorg

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.