Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kritisch rapport over zorgboerderij van Abrona

De SP in Wijk bij Duurstede heeft felle kritiek op het bestuur van Abrona Boerderij De Bossewaard. De partij heeft een rapport gemaakt over de problemen die spelen bij de zorgboerderij van zorgorganisatie Abrona.
Kritisch rapport over zorgboerderij van Abrona

De socialisten stellen volgens lokale omroep RTV Utrecht dat De Bossewaard niet goed wordt geleid, waardoor de kwaliteit van de zorgboerderij terugloopt. Zo is er minder vee en wordt de tuin niet goed verzorgd. ‘Gevoelens van onveiligheid bij medewerkers en cliënten, geen goede communicatie en onvoldoende luisteren naar de werkvloer’, zijn enkele van de conclusies die de SP in het rapport over De Bossewaard trekt.

Onafhankelijk

De raad van bestuur heeft beloofd met medewerkers en cliënten van zorginstelling Bossewaard om tafel te gaan zitten. De SP wil dat er een onafhankelijke persoon wordt aangesteld die moet helpen om de problemen op te lossen. Abrona Boerderij De Bossewaard is niet alleen een zorgboerderij. Zo is er ook een camping, een openbaar toegankelijk terras, een picknickplaats en speelmogelijkheden. (RTV Utrecht – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Cliënten Abrona krijgen draadloos internet

Abrona bezuinigt voor drie miljoen

IGZ: Zorg Abrona moet in mei op orde zijn

Jan Duenk nieuwe bestuurder van Abrona

1 REACTIE

  1. Volgens mij wordt het management betaald om dit probleem op te lossen. Het aantrekken van een ander die dat doet vergroot de bureaucratie en jaagt de kosten omhoog. Echt een SP-oplossing: meer controle, meer bureauwerk, meer bureaucratie. het hart zit op de goede plek, maar de oplossing steunt Kafka.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.