Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lex Maussart toezichthouder bij de DrieGasthuizenGroep

Redacteur Zorgvisie
Lex Maussart is aangesteld als toezichthouder van de DrieGasthuizengroep. De organisatie, die thuiszorg en dagbehandelingen biedt en vijf woonzorgcentra heeft, heeft daarmee weer een voltallige raad van toezicht.
LexMaussartrtv-400.jpg
Foto: Lex Maussart

Dat meldt de DrieGasthuizenGroep. Maussart is momenteel directievoorzitter bij de Huisartsenorganisatie Oost-Gelderland. Hij is daarnaast toezichthouder bij Jeugdbescherming Gelderland, MeeSamen en Viattence. Eerder werkte hij bij Ipse de Bruggen en het oude OZ zorgverzekeringen.

Naast Maussart bestaat de raad van toezicht nu uit voorzitter Ton Doesburg en de leden Jacques Gerards, Marian Sweere en Dirk van Uitert.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.