Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Liane den Haan benoemd tot commissaris Vierstroom

Mark van Dorresteijn
Liane den Haan is op 20 december 2010 toegetreden tot de raad van commissarissen van zorgorganisatie Vierstroom. Den Haan heeft hiermee de vacature vervuld die was ontstaan door het aftreden van Yolan Koster als commissaris na een periode van acht jaar.
Liane den Haan benoemd tot commissaris Vierstroom

Den Haan is algemeen directeur van de ANBO waar zij onder andere verantwoordelijk is voor politieke lobby en belangenbehartiging voor wat betreft de portefeuille Zorg en Sociale Zekerheid. Daarnaast is zij namens de ANBO raadslid van de SER.

Loopbaan

In 1991 startte Den Haan haar carrière als manager bedrijfsvoering bij een catering- & partyservice. Vervolgens werd zij coördinator en manager bedrijfsvoering bij een assessmentbureau waarna zij senior consultant werd bij een werving & selectiebureau en uiteindelijk directeur, eveneens bij een werving & selectie-, organisatieadvies- en interim-managementbureau. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.