Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lichtmuur Nebula van NYOYN wint een Innovatie Award

Annelies Vermeulen
De interactieve lichtmuur Nebula van NYOYN die kinderen helpt bij hun revalidatieproces is een van de winnaars van de Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT. De prijzen zijn uitgereikt op de vakbeurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT die tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden.
Lichtmuur Nebula van NYOYN wint een Innovatie Award

De jury was onder de indruk van het innovatieve karakter van de nominaties. Behalve de Nebula van NYOYN zijn ook de Stratus Freedom van Bos Medical en de Flexdrempel van EasyLiving Products winnaars van de Jury Innovatie Awards. De innovaties hebben gewonnen in respectievelijk de categorieën Health 2.0, Welbevinden van de patiënt en Arbeidsbesparende technologie. De Nebula is zelfs twee keer in de prijzen gevallen want deze interactieve lichtmuur heeft ook de publieksprijs gewonnen in de categorie Health 2.0. Verder is de publieksprijs ook uitgereikt aan CS-Maps van ChipSoft en Stratus Freedom van Bos medical. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Interactieve led-lichtmuur Nebula op Zorg & Ict Beurs

Ascom presenteert drie innovaties op Zorg & ICT

Interactieve led-lichtmuur Nebula op Zorg & Ict Beurs

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.