Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lidy Hartemink verlaat Noorderboog

Bestuursvoorzitter Lidy Hartemink neemt op 23 december afscheid van Zorgcombinatie Noorderboog. Wim de Kleuver van de raad van toezicht schrijft dat haar taak om Noorderboog toekomstbestendig te maken is afgerond.
Lidy Hartemink verlaat Noorderboog

Lidy Hartemink werd in februari 2011 bestuurder van Zorgcombinatie Noorderboog. Samen met Titus Vissers vormde de oud-Univé-topvrouw de nieuwe raad van bestuur van de zorgcombinatie, die het Diaconessenhuis, vier verpleeghuislocaties en drie verzorgingshuislocaties in de regio’s Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel omvat. Vissers verliet het ziekenhuis in december 2012, waarna Hartemink een eenhoofdige raad van bestuur vormde. Nu is haar taak om de Zorgcombinatie toekomstbestendig te maken afgerond.

Duurzaam verankerd

‘Wij hechten er zeer aan dat zowel het ziekenhuis als de verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio duurzaam verankerd blijven’, schrijft de raad van toezicht. ‘De fusies met Isala en De Stouwe die in 2015 hun beslag gaan krijgen, beogen dit te realiseren. We zijn Lidy zeer erkentelijk voor de leiding die zij gegeven heeft aan deze complexe processen met deze positieve resultaten.’

Op dinsdag 23 december van 16.30 tot 18.30 uur is er in de ontmoetingsruimte van het Diaconessenhuis een afscheidsreceptie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.