Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Maarten Rook benoemd tot voorzitter STZ

Mark van Dorresteijn
De ledenvergadering van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) heeft Maarten Rook per 15 december 2010 benoemd tot voorzitter. Vanaf 1 april 2010 bekleedt hij de functie als ‘president elect’.
Maarten Rook benoemd tot voorzitter STZ

Hij vervangt hiermee Leon van Eijk, die vanaf 2003 bestuurslid was van de STZ, sinds januari 2005 in de functie van voorzitter.

St. Antonius Ziekenhuis

Rook is sinds 2000 lid van de raad van bestuur en sinds 2003 bestuursvoorzitter van het St. Antonius Ziekenhuis. Deze functie legt hij op 15 december 2010 neer. Vanaf die datum zet hij zich gemiddeld twee dagen per week voor de STZ in.

Wander Blauw

Naast deze benoeming is Wander Blaauw met onmiddellijke ingang benoemd tot bestuurslid van de STZ. Hij volgt Peter de Kubber op die per 31 december 2009 was afgetreden vanwege het bereiken van de maximale statutaire bestuurstermijn van tweemaal vier jaar.

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Hierbij wens ik Maarten Rook heel veel succes toe met zijn nieuwe Job. De Kwaliteit van Zorg staat regelmatig op de agenda van veel ZorgInstellingen ,maar ZorgInstellingen met de Status van STZ-Ziekenhuis , moeten het wel waar maken. Ben benieuwd naar de uitslag van de
    nieuwe AD-Enquete 2010.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.