Best wel magic, eigenlijk’

De Sint Maartenskliniek vergelijkt de data uit hightech-toepassingen met elders vergaarde big data. Daarmee zijn onder meer de herstelmogelijkheden voor revalidanten te voorspellen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Charmaine Hut in actie met sensoren om haar enkels. Foto: Sint Maartenskliniek

Het duurde ongeveer een jaar voordat de behandelende artsen in de gaten hadden wat er met Charmaine Hut aan de hand was. De jonge vrouw uit Arnhem kreeg vorig jaar steeds meer last van uitval van haar benen, totdat ze op een matras in de woonkamer belandde en de zorg voor zichzelf en haar kind moest overlaten aan vriendinnen. Ze kon geen stap meer zetten en werd uiteindelijk door een van die vriendinnen het ziekenhuis ingedragen.

Het probleem bleek een incomplete dwarslaesie als gevolg van een ernstige hernia aan de onderste rugwervel. Gelukkig kon dat met een operatie goed worden

0
148

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.