De agenda van Relinde Weil

De agenda van Relinde Weil stond eind vorig jaar volledig in het teken van de overname door St Jansdal van het failliete MC IJsselmeerziekenhuizen. De weinige tijd die Weil over had, bracht ze door met haar gezin en haar hardloopschoenen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Relinde Weil, bestuursvoorzitter St Jansdal.

Vrijdag 28 december

‘Vandaag zijn alle contracten getekend voor de overname van de MC IJsselmeerziekenhuizen. We hadden al jaren een strategische samenwerking met de IJsselmeerziekenhuizen. Tien jaar geleden heeft het St Jansdal geprobeerd het ziekenhuis over te nemen. Toen heeft Loek Winter die bieding gewonnen. Nu is ons voorstel aangenomen en daar zijn we heel blij mee. We hebben goed nagedacht over wat we de inwoners van Flevoland maximaal aan zorg kunnen bieden. Een volledig aanbod van acute zorg in Lelystad is onhaalbaar. Dit ziekenhuis is niet voor niets drie keer failliet gegaan. Er werd bovendien veel gewerkt met zzp’ers

0
34

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.