De digitale vleugels van postduif GERRIT

Het platform GERRIT verbindt op ict-gebied de zorgaanbieders in Noord-Nederland. Regionale bundeling van zorgcommunicatie levert enorme tijdsbesparing en kwaliteitswinst op, zegt directeur Wim Hodes.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Dirk70/Stock.adobe.com

‘Als stichting GERRIT hebben we niet de power om een ict-applicatie door te drukken. Maar we kunnen wel behulpzaam zijn door aanvullende diensten voor de zorgketen aan te bieden’, zegt directeur-bestuurder Wim Hodes van stichting GERRIT, de samenwerkingsorganisatie van zorgaanbieders in Friesland, Groningen en Drenthe op het gebied van ict en informatie-uitwisseling.

‘Bij huisartsen bijvoorbeeld moet je niet iets afdwingen, maar met een werkbare oplossing komen: “Ik heb iets moois voor je, probeer het eens uit.” Denk aan de Zorgmail-oplossing waarmee huisartsen berichten kunnen ontvangen van verschillende zorgaanbieders. Je begint met een paar huisartsen en een leverancier, en vervolgens nodig

0
197

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.