Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Een fantastische proeftuin’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Op 1 juni opent de wijkkliniek haar deuren. Dit miniziekenhuis is er voor de ouderen die nu op de seh terechtkomen, terwijl ze daar eigenlijk niet thuishoren.
Cordaan wijkkliniek Amsterdam
De locatie Eben Haëzer wordt momenteel verbouwd. Op 1 juni gaan de deuren open en moet de eerste wijkkliniek van Nederland in bedrijf zijn. Foto: Cordaan
Premium

Het ziekenhuis is geen goede

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.