Interview Paul Blokhuis

Met het hoofdlijnenakkoord ggz en het Nationaal Preventieakkoord werft hij een breed draagvlak en 'is de juiste beweging ingezet'.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Paul Blokhuis
In zijn brief aan de Tweede Kamer doet Blokhuis enkele toezeggingen m.b.t. de persoonsgerichte aanpak voor mensen met verward gedrag. Foto: Paul Tolenaar

‘Zonder ondertekening van gemeenten is er geen hoofdlijnenakkoord ggz’. Die heldere boodschap gaven Zorgverzekeraars Nederland en GGZ Nederland eind 2018 af, nadat de algemene ledenvergadering van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) op 26 november opnieuw geen groen licht had gegeven. Al eerder, vlak voor de totstandkoming van het akkoord in juli 2018, staken gemeenten via moties op de ALV van de VNG een spaak in het wiel. En de inkt van het akkoord was nog niet droog of Damiaan Denys, de voorman van de psychiaters, distantieerde zich van het akkoord. Het lijkt al mislukt voordat het goed en wel

0
147

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.