Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Investeren in sociale zorgtechnologie is een gok

Zorgvisie-redacteur met als specialisme tech en innovatie in de zorg. Tevens stem van de podcast Voorzorg.
Er is vrijwel geen deugdelijk wetenschappelijk onderzoek naar de werking van nieuwe technologieën die mensen met dementie kunnen helpen sociaal actief te blijven. Dat blijkt uit onderzoek onder leiding van Amsterdam UMC, locatie VUmc. ‘Als zorgorganisaties ermee aan de slag gaan zonder dat ze weten of het iets uithaalt, kunnen ze een hoop geld verkwisten’, zegt Rose-Marie Dröes, die het onderzoek begeleidde. Ze denkt dat het probleem veel breder speelt.
Ontwerp Zonder Titel (24)
Premium

‘We zijn al een jaar

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.