Machine learning is de volgende stap

Geen papieren dossiers meer in St Jansdal in Harderwijk. Dit regionale ziekenhuis zet met Epic en het platform 'Digitale dokters' volop in op e-innovatie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
ultrasound

‘Digitale transformatie bepaalt het zelfstandig voortbestaan van St Jansdal en andere regionale ziekenhuizen. Omdat we kleiner zijn, kunnen we met digitale middelen slagvaardiger in een competitieve markt opereren dan loggere, grote fusieziekenhuizen. Patiënten zullen steeds vaker vragen om digitale ondersteuning. We geloven in e-health als katalysator voor patiënt empowerment.’

Geen twijfel bij Jan Voorburg dat de ziekenhuiszorg onder invloed van digitalisering een radicale ommezwaai te wachten staat, die al volop gaande is in St Jansdal in Harderwijk, een middelgroot ziekenhuis van christelijke signatuur met 330 bedden en 1450 medewerkers. Voorburg werkte er tot 2008 als cardioloog en introduceerde de one-stop-shop-service,

0
288

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.