Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marian Kaljouw: ‘Als je perspectief ontneemt, gaat niemand bewegen’

Redacteur Zorgmanagement
In een duurzaam zorgstelsel gaat kwaliteit boven kwantiteit, maatwerk boven one-size-fits-all en staat niet de professional of aanbieder centraal, maar de zorgvrager. Dus weg met productieprikkels en dokters in vrije vestiging. Eigenlijk zo logisch als wat, gelooft NZa-topvrouw Marian Kaljouw: ‘Tot puntje bij paaltje komt.’
Marian Kaljouw Foto Paul Tolenaar
Marian Kaljouw, bestuursvoorzitter NZa: 'SEH’s met te weinig aanloop moeten we niet meer bekostigen. De NZa gaat de minister adviseren om de beschikbaarheidsbijdrage af te schaffen.’ Foto: Paul Tolenaar
Premium

Net als op veel plekken

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.