Thuiszorg in Brabant via de Achterhoek

Met de vergrijzing, steeds complexere zorg en meer dan 10.000 vacatures heeft de ouderenzorg een flinke uitdaging. Waar uitdagingen zijn, liggen kansen. Met zorg op afstand grijpen BrabantZorg en NAAST Medisch Service Centrum in Varsseveld zo'n kans.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
NAAST Medisch Service Centrum
Foto: NAAST

‘We zien nu al dat we meer kunnen doen voor meer cliënten’, zegt Roger Otto, voorzitter van de raad van bestuur van BrabantZorg. BrabantZorg, met 5.500 medewerkers een van ’s lands grootste zorgorganisaties voor ouderen, bracht per 1 maart van dit jaar haar hele meldkamer over naar NAAST, een verzelfstandigd onderdeel van de Gelderse zorgaanbieder Sensire. Sindsdien worden telefonische en alarmeringshulpvragen bij BrabantZorg opgenomen in het Gelderse Varsseveld. Indien nodig seint de centrale van NAAST de thuiszorgteams van BrabantZorg in.

Dat de zorgaanbieder meer kan doen voor meer cliënten wijt Otto aan de professionele verpleegkundigen die bij NAAST aan het

0
32

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.