Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mariëlle Rompa verlaat Habion

Mariëlle Rompa heeft na een maximale zittingsduur afscheid genomen van de raad van commissarissen van Woningcorporatie Habion te Houten. De coöperatie voor seniorenwoningen heeft Marjo Visser aangenomen als nieuwe commissaris.
Mariëlle Rompa verlaat Habion

Visser is deskundig op het gebied van de sociale volkshuisvesting. Zij was in haar loopbaan werkzaam op dit terrein voor de gemeente Amsterdam en bij de woningcorporaties De Dageraad, Woongroep Holland, De Woonmaatschappij en De Sleutels.

CV

Rompa, oud-voorzitter van de directie van ActiZ, was van november 2002 tot november 2011 lid van de raad van commissarissen van Habion. “Voor de jarenlange bijdrage van mevrouw Rompa aan de realisering van doelstellingen en ambities van Habion past grote dank en waardering. We zijn zeer verheugd over de komst van mevrouw Visser. Haar kennis en ervaring completeren het veld van expertises binnen onze raad zodat we ook in de komende jaren krachtig ondersteuning kunnen bieden,”aldus de heer De Jong, voorzitter van de raad van commissarissen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld Sanja Bouman)

Lees meer:

Mariëlle Rompa nieuwe voorzitter MOgroep

Rompa: ‘Uitlatingen Bos zijn misselijkmakend’

Mariëlle Rompa verlaat ActiZ

Rompa: ‘Chiel Bos destructief over thuiszorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.