Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marja Ho-dac-Pannekeet in bestuur Alrijne Zorggroep

Marja Ho-dac-Pannekeet (1967) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Alrijne Zorggroep. Zij neemt vanaf 7 maart 2016 de plaats in van Marja Weijers, die in mei naar het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is gegaan. Marja Ho-dac-Pannekeet is momenteel werkzaam als internist-nefroloog bij het Zaans Medisch Centrum in Zaandam.
Marja Ho-dac-Pannekeet in bestuur Alrijne Zorggroep

De raad van toezicht en de raad van bestuur van Alrijne Zorggroep zijn blij met de benoeming van Ho-dac-Pannekeet. Corinca Moolenburgh-Pieper, voorzitter van de raad van toezicht: ‘Mevrouw Ho-dac-Pannekeet zal, mede vanuit haar duidelijke visie op kwaliteit en patiëntveiligheid, Alrijne Zorggroep na de fusie naar een volgende fase helpen brengen.’ Ho-dac-Pannekeet wordt als lid raad van bestuur van Alrijne Zorggroep verantwoordelijk voor de zorgportefeuille.

Ho-dac-Pannekeet

Marja Ho-dac-Pannekeet is sinds 2004 werkzaam in het Zaans Medisch Centrum als internist-nefroloog. Van 2011 tot 2015 was zij daar voorzitter van de medische staf. Daarnaast is zij bestuurslid van het netwerk Lean in de Zorg. Als voorzitter van het Kernteam Patiëntveiligheid, van 2006 tot 2012, was zij binnen het Zaans Medisch Centrum verantwoordelijk voor de implementatie van de VMS thema’s. Marja Ho-dac-Pannekeet: ‘Ik vind het een uitdaging om samen de zorg zo optimaal mogelijk te organiseren rondom de patiënt. Daarmee lever ik graag een bijdrage aan de ingezette koers van Alrijne om binnen de regio een belangrijke zorgpartner in de keten te zijn.’

Afscheid

Alrijne Zorggroep neemt met de komst van Marja Ho-dac-Pannekeet afscheid van Arnoud Weermeijer, die vanaf oktober 2013 op interim basis zowel Marcel Kuin als later Marja Weijers, voormalig leden van de raad van bestuur, op voortreffelijke wijze heeft vervangen.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van Alrijne Zorggroep bestaat per 7 maart 2016 uit Ron Treffers (voorzitter), Mark de Jong en Marja Ho-dac-Pannekeet.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.