Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marjolein Tasche bestuurder HagaZiekenhuis

Marjolein Tasche, arts, (48 jaar) treedt per 1 september 2008 aan als lid raad van bestuur van het HagaZiekenhuis in Den Haag. Marjolein Tasche is sinds 2004 werkzaam in het HagaZiekenhuis; aanvankelijk als secretaris raad van bestuur en sinds 2007 als manager zorg. Zij volgt Ron Treffers op die in februari 2008 bestuursvoorzitter werd van de Rijnland Zorggroep.
Marjolein Tasche bestuurder HagaZiekenhuis

Marjolein Tasche heeft brede management en medische ervaring in de gezondheidszorg. Zij studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en studeerde cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waarna zij de opleiding tot huisarts voltooide. Marjolein Tasche werkte zeven jaar als huisarts en promoveerde in die periode op het thema Kinderen en astma. Later volgden staf- en directiefuncties bij het Nederlands Huisartsen Genootschap, De Orde van Medisch Specialisten en Eurotransplant. (Zorgvisie – Carina van Aartsen)

Bekijk wie is wie?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.