Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Máxima Medisch Centrum kiest voor Aysist FlexPlan van Ayton

Annelies Vermeulen
Het interne flexbureau MMC@work van het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven heeft gekozen voor FlexPlan om het beheer van de flexpool en het matchproces volledig te automatiseren.
Máxima Medisch Centrum kiest voor Aysist FlexPlan van Ayton

Zowel aanvragers als flexmedewerkers kunnen straks 24 uur per dag inloggen op FlexPlan. Communicatie met flexwerkers en het accorderen van aanvragen gaat ook vanuit FlexPlan plaatsvinden. Ten slotte kan MMC@work vanuit FlexPlan de aanvragers en het management voorzien van realtime rapportages, desgewenst per kostenplaats of medewerker.

“Het systeem moet alle basisgegevens van onze ruim 150 flexwerkers beheren en online toegankelijk maken”, zegt Martein van de Goor, manager van MMC@work. “Dan hebben we het ook over de contracten, gewerkte uren, voorkeuren van en correspondentie met de medewerker. Dat vergt een naadloze koppeling met het personeelsinformatiesysteem Beaufort. Het systeem moet ook zorgen voor een geautomatiseerde salarisberekening inclusief reiskosten en ORT middels een aansluiting op ons financiële systeem van Exact.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Jade Zorggroep kiest voor personeelsplanning Intus

Nieuwe planningssoftware voor Slotervaartziekenhuis

Zorgcombinatie Noorderboog flexibiliseert personeelsinzet met Ayton

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.