Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Meander MC lanceert patiëntenportaal

Mark van Dorresteijn
Het Amersfoortse Meander MC is gestart met een patiëntenportaal. Vooralsnog zijn basisfuncties beschikbaar, maar in de loop van het jaar gaat het ziekenhuis de functionaliteiten uitbreiden.
Meander MC lanceert patiëntenportaal

Via ‘Mijn Meander’, zoals het portaal heet, kunnen patiënten inzien wanneer zij een afspraak hebben, hoe laat, met wie en waar. Ook kunnen zij hun afspraken tot vijf jaar terug bekijken. Zij kunnen zien welke persoonlijke gegevens van hen bekend zijn in het ziekenhuis en nieuwe gegevens doorgeven. Voor de veiligheid maakt het portaal gebruik van DigiD.

Nieuwe mogelijkheden

Het patiëntenportaal zal steeds meer mogelijkheden krijgen, legt het ziekenhuis uit. ‘In de loop van dit jaar zullen onder meer het invullen van vragenlijsten, voorafgaand aan het bezoek aan de arts en het wijzigen en annuleren van afspraken beschikbaar komen.’ Daarnaast werkt Meander Medisch Centrum aan de ontwikkeling van een Meander app, waarmee patiënten via hun smartphone toegang krijgen tot de digitale dienstverlening die het portaal te bieden heeft. Deze app zal nog voor de zomer van dit jaar beschikbaar zijn.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.