Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

MediSoft introduceert nieuwe Dossier Manager 7.0

Annelies Vermeulen
MediSoft introduceert de vernieuwde Dossier Manager 7.0. Vooral de verbreding van verzuimbegeleiding naar gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid is verbeterd.
MediSoft introduceert nieuwe Dossier Manager 7.0

Preventie speelt een steeds belangrijker rol; Dossier Manager 7.0 is daarop afgestemd. Dossier Manager 7.0 kan communiceren met allerlei medische apparatuur. ECG-,

longfunctie- of audiogram-apparaten bijvoorbeeld kunnen uitkomsten rechtstreeks in het dossier van de onderzochte werknemer plaatsen. “Er is duidelijk een verschuiving gaande van verzuimbegeleiding naar Gezondheidsmanagement, dat de totale zorg voor het welzijn van de werknemer omvat”, stelt Marc Ligthart van MediSoft. “Arbodiensten, bedrijfsartsen en werkgevers vragen software die deze ontwikkeling ondersteunt. De klassieke verzuimbegeleiding blijft belangrijk, maar daarnaast komt er steeds meer aandacht voor advies over preventie, duurzame inzetbaarheid, lifestyle en welzijn.”

Koppelingen

De nieuwe versie van Dossier Manager kan straks gekoppeld worden aan systemen van zorgverzekeraars (door een koppeling met VECOZO). Ook de integratie met het UZI-register wordt straks mogelijk. Daarnaast kan Dossier Manager het BSN verifiëren via SBV-Z. Verder biedt de versie van Dossier Manager de mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen, waardoor volledig ditale dossiers dichterbij komen. Tot slot zijn op termijn koppelingen mogelijk met andere externe digitale dossiersystemen, zoals ESMD, EPD of UWV-digipoort. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ggz-organisaties gaan door met Psygis Quarant

CWZ Nijmegen verlengt contract met iSoft

Nictiz sluit zich aan bij Continua-alliantie

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.