Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Michiel van Roozendaal nieuwe bestuursvoorzitter Rivas

Redacteur Zorgvisie
Michiel van Roozendaal is aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur bij Rivas Zorggroep. Hij volgt daar Pieter de Kort op, die vorig jaar zijn pensioen aankondigde.
Michiel-van-Roozendaal-400.jpg
Foto: Portret Michiel van Roozendaal

Van Roozendaal is op 8 mei begonnen als bestuursvoorzitter bij de zorggroep. Hij vormt er samen met Kees Heijblom de raad van bestuur en krijgt als taak niet alleen de dagelijkse leiding over de organisatie, maar ook de ontwikkeling van ketenzorg voor de inwoners van Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht.

In een persbericht over zijn aantreden schrijft Rivas Zorggroep dat Van Roozendaal ruim 25 jaar managementervaring heeft, zowel in de private als in de publieke sector. De afgelopen jaren was hij directievoorzitter van NedTrain en directielid van de NS.  

Dossier Personalia In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.