Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mieke Ockhuizen verlaat ORO

Mark van Dorresteijn
Mieke Ockhuizen stopt per 1 april 2015 als voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie ORO. Zij sluit hiermee haar professionele loopbaan af. Jan Roelofs, lid van de raad van bestuur ORO, neemt haar taken over.
Mieke Ockhuizen

Ockhuizen heeft de laatste jaren met haar collega-bestuurder leiding gegeven aan een ‘reorganisatie die de basis legde onder een toekomstvisie die geheel in lijn is met de veranderende maatschappelijke kijk op zorg en participatie’. Ockhuizen: ‘Alles wat je doet staat in het teken van de ondersteuningsvraag van de cliënt en zijn of haar familie. Die lijn is eigenlijk vele jaren geleden al ingezet. Inmiddels is de omgeving waarin we opereren flink veranderd, maar die visie staat bij ORO nog recht overeind.’

‘Zes paar kousen en een jas’

Ockhuizen was verder nauw betrokken bij het in kaart brengen van de geschiedenis van ORO inclusief de realisatie van het boek ´Zes paar kousen en een jas´, waarin de geschiedenis van ORO en haar voorgangers wordt beschreven. Tijdens haar afscheidsbijeenkomst eind april wordt het boek gepresenteerd.

ORO

ORO levert zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in Zuidoost Brabant.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.