Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mireille de Wee in bestuur De Riethorst Stromenland

Mark van Dorresteijn
Mireille de Wee treedt toe tot de raad van bestuur van zorgorganisatie De Riethorst Stromenland. Met ingang van 1 december 2015 neemt zij samen met bestuursvoorzitter Frank Staal de dagelijkse leiding over de organisatie op zich.
Mireille de Wee en Frank Staal
Mireille de Wee en Frank Staal

De Wee werkt momenteel als zorgmanager in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Zij heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de zorgsector. Het nieuwe lid van de raad van bestuur studeerde onder meer Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Maastricht.

Specifieke belangstelling ouderenzorg Mireille de Wee ziet uit naar invulling van haar nieuwe functie.

‘De Riethorst Stromenland is een dynamische organisatie en heeft haar eigen specialismen en expertisecentra’, aldus De Wee over haar aanstelling. ‘De instelling timmert aan de weg als het gaat over ontwikkeling op diverse gebieden. Daarbij heeft de ouderenzorg altijd al mijn specifieke belangstelling gehad. Het is een mooie doelgroep waarbij de maatschappelijke ontwikkelingen volop dynamiek geven, maar ook extra alertheid vragen goed te blijven zorgen voor de kwetsbare ouderen in onze samenleving.’

Samenwerking

Frank Staal, voorzitter van de raad van bestuur: ‘Ik ben verheugd over de komst van Mireille de Wee en kijk uit naar de samenwerking. Haar expertise en persoon zullen voor De Riethorst Stromenland zeker van toegevoegde waarde zijn.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.