Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Mogelijk toch startsubsidie voor 113online

Annelies Vermeulen
113online krijgt van minister Schippers mogelijk toch een startfinanciering ter hoogte van maximaal 630.000 euro om de tijd totdat een structurele manier van financiering is gevonden, te overbruggen. Deze financiering loopt voor de resterende maanden van april tot en met december 2011.
Mogelijk toch startsubsidie voor 113online

In deze tijd is er mogelijk wel een wetswijziging noodzakelijk om een structurele financiering mogelijk te maken. Dat schrijf de minister in een brief aan de voorzitter van Tweede Kamer. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

113Online bovenaan bij googlen op zelfmoord

Platform voor zelfmoordpreventie 113Online met sluiting bedreigd

Online zelfmoordpreventie krijgt ruim miljoen euro

1 REACTIE

  1. Tja, wat is het nut voor zorgverzekeraars? Suicide scheelt een hoop kosten in de GGZ. “Commercieel niet interessant, suicidepreventie” zullen ze wel zeggen. Het is geen 1e lijn, geen 2e lijn maar 0-de lijn, dus 0 geld. Klink is zo’n fijne jongen met veel zorg voor (allochtone) minderheden maar niet voor de GGZ minderheden, daarin gaat VWS blijkbaar nog door, dat bleek ook al in zijn plan voor de eigen bijdrage in de GGZ, verder nergens in de gezondheidszorg. Maar ja, misschien moeten we niet roomser dan paus Klink zijn. Toch zalig dat die man zichzelf onschadelijk heeft gemaakt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.