Nannie van de Waarenburg: ‘Er ging een wereld voor me open’

Het aantal zzp’ers in de zorg groeit explosief. En niet iedereen is daar even blij mee. Maar wie zijn die zzp’ers, wat zijn hun drijfveren, waar zitten ze en wat doen ze? Een serie portretten om een aantal van hen beter te leren kennen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Ik vind de negativiteit waarmee momenteel over zzp’ers in de zorg wordt gesproken niet terecht. Alsof het de schuld van zzp’ers is dat er organisaties in de problemen komen. In mijn ogen zit het probleem veel dieper dan dat.’

‘Ik werk naast mijn adviespraktijk als verpleegkundige voor een drietal pgb-cliënten. Dat zijn alledrie mensen die de zorg op de manier zoals zij die nodig denken te hebben niet geregeld kunnen krijgen bij een reguliere zorgorganisatie. Binnen het stelsel is gewoon heel weinig mogelijk.’

‘Maar ik verleen soms ook zorg voor mensen die in mijn regio op vakantie zijn. Thuiszorginstellingen kunnen

0
935

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.