Een kwart van de Nederlanders zegt volgend jaar minder vaak naar een zorgverlener te gaan. Dat komt door de stijging van de kosten voor zorg.
Dat blijkt uit een peiling van
U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan
Login of Maak een account aanDat blijkt uit een peiling van
BSL Media & Learning
Varrolaan 114, 3584 BW Utrecht
Postbus 246, 3990 GA Houten
Voor (team)sporters die niet voor onverwachte kosten willen staan bij een mogelijke blessure, blijft het van belang om aanvullend verzekerd te zijn voor o.a. fysiotherapie. Zelf aanmodderen na een blessure heeft niet alleen een slechte prognose voor zichzelf, maar ook voor het teambelang. Denk dus iets verder door dan aan je eigen belang. En wat dacht je van arbeidsverzuim door bijvoorbeeld rugklachten, met fysiotherapie ben je echt wel sneller weer aan het werk. Mogelijk kunnen werkgevers ook nog een bijdrage leveren. Werkgevers zijn ook gebaat bij continuïteit. Bewegen is gezond, houdt het lichaam in vorm en houdt je hersenen fit. Hierdoor minder uitval door klachten door gebrek aan beweging of psychische klachten. Een nadeel is de hogere kans op een blessure bij sporten. Hiervoor moet de sportende mens een keuze maken.
Ja waar zou dat aan liggen…!!,je kan maar 1 keer je geld uitgeven.
Dus goedkoop nee…denk daar maar eens over na ipv zwammen over die paar rijken die sjoemelen.De meeste burgers zijn onderhand niet meer in staat om meer te betalen.
Je weet van te voren toch niet wat je krijgt aan ziektes etc. hoe weet je dan of je erop kunt bezuinigen.
Minder naar de fysiotherapeut lijkt mij uitstekend maar diegenen die de f.th. frequenteren hebben vaak onbeperkte vergoeding! Hoe dat kan, ik dacht dat het niet bestond. Een aantal oudere (55-70 jr.),soms rijke, dames is mij bekend die vanwege vage klachten al jarenlang 2-3 per week naar de fysiotherapeut gaan, soms komt deze aan huis en soms ook een f.th. op het vakantieadres (eigen bungalow, man is er dan ook voordat u wat anders denkt). Rond die tijd draagt men beugels en loopt met de stok, daarbuiten zonder en wordt er in de tuin gewerkt. Aanpak zou kunnen zijn tuinman en geen (onbeperkte)fysiotherapie, maar ja, dat moet je weer zelf betalen.
We blijven de ontwikkelingen volgen en komen er t.z.t. op terug.
De resultaten van dit onderzoek zijn onjuist omdat dergelijk vrijblijvend voorkeursonderzoek altijd een overschatting geeft van de gedragseffecten, en de zorgaanbieders zelf zeer goed in staat zullen zijn om de vraag op peil te houden. Met andere woorden, er zal geen effect zijn op de totale zorguitgaven, of mijn arm eraf.