Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nictiz publiceert nieuwe versie AORTA-documentatie

Annelies Vermeulen
De documentatie van de AORTA versie 7.0 is op maandag 28 februari gepubliceerd door Nictiz. De AORTA heeft onder andere als doel om veilige en betrouwbare uitwisseling van patiëntgegevens mogelijk te maken. Periodiek brengt Nictiz een nieuwe versie van de AORTA-documentatie uit.
Nictiz publiceert nieuwe versie AORTA-documentatie

Bij deze nieuwe versie heeft Nictiz voor een nieuwe structuur gekozen. De AORTA-documentatie bestaat uit twee delen, namelijk de documentatie van de basisinfrastructuur en de documentatie van zorgtoepassingen die gebruik maken van de basisinfrastructuur. De zorgtoepassingen huisartswaarneemgegevens, medicatieproces en dossieroverdracht voor de jeugdgezondheidszorg maken deel uit van de landelijke infrastructuur.

De documentatie is dit keer tevens beschikbaar in HTML-vorm. De documentatie vindt u op de website van Nictiz onder ‘AORTA-documentatie’. Voor meer informatie over de AORTA kunt u ook terecht op de website van Nictiz. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nictiz onderzoekt noodzaak keurmerk ASP’s

Greet Prins treedt toe tot bestuur Nictiz

Kennisbank zorgICT op nieuwe website Nictiz

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.