Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw maaltijdconcept voor zorglocaties Albert Heijn

Albert Heijn breidt de online dienstverlening uit met ‘AH Maaltijden op maat’. Dit nieuwe concept is speciaal ontwikkeld voor woongroepen, zorg- en verpleeghuizen en groepswoningen die online boodschappen bestellen op ah.nl.
Nieuw maaltijdconcept voor zorglocaties Albert Heijn
Foto: ANP XTRA Lex van Lieshout

‘AH Maaltijden op maat’ bevat ruim zestig maaltijdcomponenten die dagelijks vers bereid worden. Van gepocheerde zalm tot sperzieboontjes en van oosters rundvlees tot Hollandse boerenkool met spekjes. Zorgmedewerkers kunnen zo eenvoudig een verse kant-en-klaarmaaltijd samenstellen voor hun bewoners.

Zelf bereiden

Veel zorg- en verpleeghuizen en groepswoningen bereiden zelf de maaltijden voor hun cliënten. Dat wordt met AH maaltijden op maat een stuk makkelijker. Met ruim zestig maaltijdcomponenten voor twee of drie personen kan gemakkelijk gecombineerd en gevarieerd worden om zo voor elke cliënt een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en kunnen opgewarmd worden in de oven of magnetron. De verse maaltijdcomponenten zijn in zes groepen ingedeeld: 1. vlees, kip en vega, 2. aardappel en pasta, 3. groenten,  4. sauzen en jus, 5. rijsttafel en 6.stamppot.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.