Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwbouw Reinier de Graaf start september

De definitieve start van de bouw van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft start in september. Hiervoor tekende de raad van bestuur van de Reinier de Graaf Groep de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw met Bouwcombinatie Reinier de Graaf vof.
Nieuwbouw Reinier de Graaf start september

De bouwcombinatie bestaat uit Hurks van der linden en Kuijpers Centrale Projecten. Op het parkeerterrein tussen het huidige B- en H-gebouw wordt de komende jaren een modern medisch centrum van ruim 56.000 vierkante meter gebouwd. De patiënten en bezoekers zijn eind 2015 welkom in het nieuwe ziekenhuis.

Nieuwbouw

Het gebouw bestaat uit zes bouwlagen, die horizontaal verbonden worden door een centrale as. Het ziekenhuis wordt zo ingericht en vormgegeven dat bezoekers en patiënten makkelijk hun weg kunnen vinden en ook in de zorgverlening efficiënt geholpen kunnen worden. In met name het interieur zijn veel elementen uit de stad Delft en het Westland zichtbaar.

Bankenconsortium

Aanwezig bij het teken van de aannemingsovereenkomst waren ook vertegenwoordigers van het consortium van de drie banken: Rabobank, ING en BNG Bank. Het Reinier de Graaf tekende al eerder een financieringsovereenkomst met het bankenconsortium. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Foto: Frank van der Burg )

Lees meer:

Financiering nieuwbouw Reinier de Graaf rond

Reinier de Graaf kiest voor Infrastructure as a service van Databasement

Reinier de Graaf verliest kort geding

Krul verlaat Reinier de Graaf Ziekenhuis

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.