Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder SHDH

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Audrey van Schaik is benoemd tot bestuurslid van SHDH.
Schaik.Audrey van.shdh.jpg
Audrey van Schaik. - Foto: Audrey van Schaik

Dat laat de Haarlemse ouderenzorgorganisatie weten.

Psychiater
Van Schaik vormt een duaal bestuur met voorzitter Pieter Wetser. Van Schaik is psychiater en werkte de laatste zes jaar als directeur van de divisie Ouderenpsychiatrie bij GGZ InGeest. SHDH wil zich met haar nieuwe bestuurder voorbereiden op de vraag naar zwaardere zorg voor mensen met dementie en verdere specialisatie van behandeling en revalidatie.

SHDH
SHDH is gespecialiseerd in ouderenzorg in de regio Haarlem, met zeven woonzorglocaties, twaalf dagcentra, thuiszorg en revalidatie en behandeling in de eerste lijn. In totaal ondersteunt SHDH ruim 4.000 cliënten en hun verwanten. Bij SHDH werken 1.450 medewerkers en 550 vrijwilligers. 

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.