Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe commissarissen Pantein

Pantein heeft twee nieuwe leden benoemd binnen de raad van commissarissen, te weten Dorine Heldring en Richard Grol.
Nieuwe commissarissen Pantein

Heldring

Dorine Heldring (1957) studeerde organisatiekunde in Leiden en is lange tijd werkzaam geweest in het bedrijfsleven onder andere voor Rabobank en IBM. Sinds 2003 is Heldring vanuit haar eigen bedrijf werkzaam op het gebied van consultancy en mediation. Ze werkt onder andere als mediator voor de Rechtbank ’s Hertogenbosch. Ook bekleedt zij diverse bestuurlijke functies onder andere voor de Kamer van Koophandel Brabant en de NMI Groep arbeidsmediations. Heldring is tevens lid van de SER Brabant.

Grol

Richard Grol (1946) was tot voor kort hoogleraar kwaliteit gezondheidszorg aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkte tevens als hoogleraar voor de universiteit van Maastricht. Vanaf 1990 was hij directeur van IQ Healthcare, oprichter en voorzitter van de European Association for Quality in Primary Healthcare (EquiP) en lid van de Gezondheidsraad. Voor zijn werk ontving Grol diverse onderscheidingen in binnen- en buitenland.

Pantein

Pantein schrijft: “Beide personen zijn zeer kundig op de aandachtsgebieden human resources management en kwaliteit & veiligheid. Thema’s die ontzettend belangrijk zijn voor het functioneren van de arbeidsmarkt en de toekomst van de zorg. Klanten willen excellente zorg en dat betekent dat wij excellente toezichthouders nodig hebben. Met de aanstelling van Heldring en Grol is de raad van commissarissen compleet en zijn we verzekerd van veel deskundigheid en ervaring op de juiste terreinen.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Jacqueline Joppe nieuwe bestuurder Pantein

Digacom verzorgt netwerkinfrastructuur Maasziekenhuis Pantein

Maasziekenhuis Pantein gebruikt starage-as-a-service van Proact

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.