Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe directeur Health Valley wil gaan cashen

Mario Gibbels
Jan Jonker is de nieuwe directeur van Health Valley. De talloze mooie plannen die afgelopen jaren zijn aangekondigd door het medisch-technologische kennisplatform moeten nu vrucht gaan afwerpen. "We moeten gaan cashen", zegt Jonker.

Jan Jonker was al adjunct-directeur onder Guido Matthée die per 1 december vertrokken is. Eén ding is volgens Jonker duidelijk: “Health Valley moet zich beter verkopen. Er zijn zulke prachtige ideeën; die moeten tot leven gebracht worden”, zegt Jonker. Jonker doelt onder andere op Noviogendix. Dat is gedeeltelijk door hem opgezet en volgens hem een kansrijk medisch bedrijf. Noviogendix heeft een pijnloze en betrouwbare diagnosemethode ontdekt voor het opsporen van prostaatkanker. In Health Valley werken de universiteiten van Nijmegen, Enschede en Wageningen samen. Samen met het regionale bedrijfsleven willen ze hun kennis op het gebied van zorg, technologie en medische wetenschap bundelen en omvormen tot bedrijvigheid. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.