Nieuwe kliniek vult gat vertrekkende orthopeden Haga

Sebastiaan Jansen, orthopedisch chirurg in het Alrijne ziekenhuis, is vorige week met zes collega’s de Eisenhower Kliniek gestart: een expertisecentrum voor bot- en gewrichtsklachten in Den Haag. Jansen wil hiermee onder andere het gat vullen dat is ontstaan door het vertrek van zeven orthopeden van het HagaZiekenhuis per 1 juli.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
landelijk implantatenregister krijgt kritiek van specialisten
foto: wikipedia

Sinds vorige week dinsdag draait de Eisenhower Kliniek in Den Haag. ‘We zijn onder andere begonnen om het gat te vullen dat in de regio is ontstaan naar aanleiding van de gebeurtenissen bij de maatschap orthopedie van het Haga Ziekenhuis’, vertelt specialist Jansen. Hij verwijst naar de situatie van eind vorig jaar toen zeven van de tien orthopeden van het HagaZiekenhuis in Den Haag ontslag namen. Dat deden ze omdat ze niet in de nieuwe ‘megakliniek’ willen werken die in Zoetermeer moet komen. De Haagse orthopeden zijn bang voor te veel versnippering in het nieuwe centrum dat in 2018 de

0
599

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.