Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe patiënten MST-neuroloog melden zich

Het rapport van de commissie-Lemstra over de verslaafde Twentse neuroloog Jansen Steur heeft geleid tot zes nieuwe meldingen. Dat meldt dagblad De Telegraaf. De commissie had vrijwel alle ex-patiënten van Jansen opgespoord, maar kon een klein aantal van hen niet traceren.
Nieuwe patiënten MST-neuroloog melden zich

Bij letselschade-expert Yme Drost meldden zich na de presentatie van het rapport zes ex-patiënten van specialist Janssen, die zeggen slachtoffer van hem te zijn geworden. Drost laat in de krant weten er rekening mee te houden dat dit aantal nog verder oploopt: “De ervaringen hebben immers geleerd dat iedere keer wanneer deze affaire in de media wordt belicht, dit leidt tot nieuwe klachten.”

Bewijzen

Volgens Drost stonden de slachtoffers in hun claim tot op heden in een aantal gevallen machteloos. “Verzekeraars vroegen ons soms de meest onmogelijke zaken te bewijzen. De emoties lopen hierdoor hoog op. Patiënten zeggen letterlijk dat ze zich – door toedoen van de verzekeraar – andermaal slachtoffer voelen.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Lemstra-2: Bestuur en toezicht Medisch Spectrum Twente faalde

Lemstra oordeelt hard over medische staf

Medisch Spectrum Twente uitgeroepen tot Top Employer 2010

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.