Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe toezichthouders Novadic-Kentron

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De Brabantse instelling voor verslavingszorg benoemt twee nieuwe toezichthouders.
Natasja Baroch. Zuidwester.jpg

Dat meldt de instelling. 

Raad van toezicht
De leden, Natasja Baroch en Rob van Damme, zijn al aangetreden. Registeraccountant Baroch is bestuurder bij de Stichting Zuidwester te Middelharnis en heeft als nevenfunctie zitting in de raad van toezicht van Stichting Volckaert en Stichting Huisvesting Bejaarden Oosterhout. Van Damme is zelfstandig adviseur bij Bakenberg Consult en heeft daarvoor onder andere gewerkt als directeur Kwaliteit en Innovatie bij Coöperatie VGZ en als directeur van Diabetesvereniging Nederland. Hij werkt ook als huisarts. 

 

Novadic-Kentron
Novadic-Kentron is een netwerk voor verslavingszorg in Brabant. De instelling biedt behandeling en ondersteuning aan ruim 9.000 cliënten. Dat gebeurt in klinieken, in penitentiaire inrichtingen, bij huisartsen en online. 

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.